CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, January 13, 2009

ziana zain-dingin (cover by mrs pink)

pernah dengar lagu dingin ka????

best oowh tu lagu,,, lagi best kalau kak ziana nyanyi, tapi yang ni, pelik sikit,,....


kamu dengar ja la.....


video

kami pegi kutub utara!!!!!
















































hehehehehe......saja ja, actually, start from this january-feburary, bukit cahaya will having the winter season, so they will create a winter surrounding here at bukit cahaya, shah alam.... boleh tahan la sejuknya, from -2 to -7, kira mcm dlm frozen and chiller hotel la...eheheheheheh

here some of the picture, hope kamu suka la.......mwaaxxx!!!






























went to putrajaya!!!!!!!!!





















a set of my new album....hehehe
putrajaya kami serbu.... best juga la, tapi nda sempat time sunset....but enjoy with the picture...... :)














Friday, January 2, 2009

happy new year 2009!!!!!~





it was totally choas, seems its the 15 years i didnt get into celebrating the new years and having firecracker boom rite through my ears...

hehe, lama sdh tidak pegi padang beteriak, countdown, mungkin sbb malas mau bjlan, block way every where, jadi malas la mau cari pasal di padang2 yang ada mercun bunga api...

tapi, ni ari kedua selepas malam countdown saya on9 di KFC, ohhh Gosh..... so iritating, sbb kemarin saya mau on9 but my battery geting weak, mau sambung cable, tapi ada org tua tu guna sdh....so, tepaksa balik awal, jadi ari kedua, mean rite now, second of january, saya dpt juga sambung cable, and get recharge for my laptop...

mau bikin cerita, apa azam baru aaa?????

ntah la, tdk pernh sa buat azam baru, setiap tahun, sa just berlandaskan apa yang telah ditakdirkan oleh Allah, tapi ada la juga impian sedikit dalam diri sa utk sa capai...itu azam ka???hehehehe

azam sa pun sama ja utk setiap tahun, to get more better in my life, no more worst thing happen between others....

setiap orang pasti tahu yang kita ni dibelenggu masalah, banyak masalah dalam dunia ini kita dapat selesaikan, dan ada sampai mati pun ssh nak betulkan apa yang telah salah dilakukan.. seperti kita bersalah dengan diri kita sendiri, badan kita ni kan anugerah Allah, jadi kalau kita masukkan benda yang tak baik dalam badan, mesti badan akan sakit kan???(aku tak la pandai sangt,kuikuikui...) macam dadah, hindarkan la diri kita dari dadah, bukan bagusd sangt, sbb dadah ni konon sedap, mana sedap, sedap lagi nasi lemak, konon mengkhayalkan, bagus lagi dengar lagu nasyid, lagi mendayu2....hehehe

tapi apa pun, setiap langkah kita, akan diperhati, walaupun orang tak nampak, tapi Allah, dan para malaikatNya, sedang memerhati dan mencatit apa yang kita lakukan dalam hidup ini......jauhi DADAH!!


so, skang apa yang kita ingin lakukan untuk membuatkan 2009 adalah tahun yang tidak menjadikan diri kita mundur,tidak mengiyakan tanggapan ekonomi jatuh sperti analisis yang telah dikeluarkan,hehe, apa-apa pun, yang pasti jangan biarkan diri kita menjadi satu beban untuk tidak mencari sesuatu kebaikan dalam hidup.