CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, May 22, 2010

AF8......final song BEST!

post in BM...hehe.. boleh la final AF8.....mak aku memang lah tak suka sangat shahir menang... tapi apa boleh buat, mak aku admit juga la suara best, lagu best..hehehe

anyway, what i love most about their attribute for the finale AF, their song... BEST!!!!!
suka adira... apa2 pun bukan rezeki... rezeki kau ada di depan sana... GUD JOB!
lagu menyentuh hati sekali..... ku ada kamu-ADIRA
cute-kenapa-DAUS
ehmmm....poyo-RSVP-MAULANA... in gud way....i love it..!
macho-Kebahagiaan dalam perpisahan-SHAHIR
like it.....-V.I.P-IWAN


yang lain tak dengar lagi.....but, i'll buy the album....nanti...hehe
on top of it.... "senyumlah..kerana ada seseorang menyayangi anda".... :)


3 kata-kata pujangga:

Jo0 Matt a.k.a R@smUSA said...

question..
adakah ke'macho'an shahir sebab dea mng? hehehe, tp aku suka jg la lgunya tu kebahagiaan dlm perpisahan..nice song..
lagu RSVP pun siuk.. ehehe

anyway, congratz la kn kpd mereka itu,.. :D

moeydean said...

in my opinion..hehe... mgkin la....biasa la... sdh org ckp si adira soul performance, deeply into our heart terasa...hehehe.. apa bole buat, this is 'reality'....heheh

anyway, lagu bestt!!~~

moeydean said...

Adira still the best!!!