CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, June 24, 2010

bila cinta ilang power...

do I belive in love right now?? mgkin... tah la..malas pikir, tp klu terlintas, sana la tu yg sakit ny...

tapi apa kan daya,.. klu aku ni ditakdir tiada cinta yg mana maksud aku selain ,cinta ku kepada Allah, cinta ku kepada Rasulullah S.W.T, cinta kepada Ibu Bapa ku,...

Apa bole buat.......

if I meant to be alone, nobody care bout myself, to take care of my heart, heal me anytime that I sad..., i'll be cool., chill,....

sometimes, I talk to my cat, becoz beside my bestest friends (kamu tau la tu sapakn), I always talk about love, about someone to my cats.... (ive got 10 counselor to heal me)...heheh

I love them... my catss mostly....

becos they really know on how they reply back on what I said.... cakar aku!.... hehee.. dah banyak parut dah kat tangan...

till then... another diary posted to everyone of you..... mwaaxxx..kiss kiss.....**

5 kata-kata pujangga:

婷珊 said...

知識可以傳授,智慧卻不行。每個人必須成為他自己。......................................................................

志穎志穎 said...

在莫非定律中有項笨蛋定律:「一個組織中的笨蛋,恆大於等於三分之二。」....................................................................

d|yana said...

moy, kawan2 kan ada,jgn selalu pk ko tu alone.tak suke aku dgr.ape gunanya ada kawan2. jgn sedih2. love will come to you soon enough.trust me! I love u friend.

akupenulisbiasa said...

thats y la aku tulis bestest friend...hehehe....tanks ....mwaaxxx!!~~

智超智超 said...

向著星球長驅直進的人,反比踟躕在峽路上的人,更容易達到目的。............................................................