CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 22, 2010

perlukah.......... :(

"jaga kesihatan aa..., jgn nakal2 taw".... "jgn pegi sana.... ayang tak suka"... "siapa call tu?",,.....

banyak lagi ungkapan sayang kepada si sayang.... walaupun nada yang marah, merajuk, tapi semua tu tanda sayang..it still can be one of the alternative way to show how exactly you care to your beloved...

"kalau sayang x mau sdh, okay...kita buat haluan masing2".... kenapa perlu mengalah?? kalau kita sayang sangat, mana kekuatan tu??? where is your courage when you spell it out on the beginning of the relationship with him/her??..... putus asa sebab perkara yang hanya disebabkan kelemahan berkata2...

aku berkata2 bukan sebab aku ni ada couple or anyone that really special... but, tgk sekeliling aku semua nya cintan cintun, so aku ambik la sikit2...

why fight always occurred in relationship??? bcoz it one of the reason that on how or to show why you love them.. (really???).....

ntah la... tapi apa bole buat, klu sudah begaduh, panjang betul gaduhan itew, sorang mesti la jadi air ,... siram api tu, klu tanah ,kena siram supaya nda smpi kering kena cahaya matahari....

hehe..." sedangkan cinta situ sana sini berputik, ku melangkah merapuh kan sendiri laluan sempit itu, agar ku jauh sedikit dari pohon yang berdaun lebat.. mungkin tiada harapan ku dekat, kerna duri-duri sudah mula mencakar pernafasan sekelilingnya"....


hanya pastikan jalan ini tidak sesat dan dimakan waktu yang hanya seketika, dapat kah ku lari dari cengkaman fantasi yang sendiri ku memakan diri....

4 kata-kata pujangga:

matebesau said...

suke yang ni..btol la...kadang2,ade yg sampai klua "i have to let u go n bla bla bla..coz YOU ARE TOO GOOD FOR ME bla bla bla..I DON"T DESERVE U bla bla bla"..
wat a shame.
there's no such thing as TOO GOOD yeah.
kite same2 manusia.
we made mistakes then learn and change.
dats it.
=)
doakan saye yg baik2 ye.
insyallah.

akupenulisbiasa said...

we learn from the experience... hehe.. mmgla.... baik jgn cuba sakitkan hati pasangan klu ending dia ckp mcm tu... right?? mmg la jodoh ketentuan Ilahi, tp klu hati sudah syg, jgn tambahkan benci...jgn kecewakan dgn ayat2 yang membunuh,...

i'll pray 4 you... :)

建月 said...

很用心的部落格 祝你人氣百分百 期待您的新文章.................................................................

d|yana said...

yup if you care for someone, never give up. aku pon almost give up, but in the end aku realized that love wasn't all about giving up. if you love someone, go for it (: